BejelentésSIKERES ÉLETPÁLYA
Az emberek nem lusták, csak a céljaik szegényesek!

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.
BEVEZETŐ

MI EZ?

 Sok év tanulás, tapasztalat összefogalalója, amit szeretnék megosztani másokkal is, illetve egy készülő könyv bevezetője.

AJÁNLOM
Kinek és miért?

 A fiataloknak azért, mert még nincs tapasztalatuk, és hogy legyen mire támaszkodni, kiinduló, ötletindító.

 Az idősebbeknek, azért mert már van tapasztalatuk, de eddig nem voltak elég bátrak.

 A lányomnak, azért, hogy ne 40 éves korára tanulja, tapasztalja meg az itt leírtakat, hanem már fiatalon kapjon egy kis útmutatót, segítséget a nagybetűs élethez.


ELŐSZÓ

 A sikert, van aki rövid idő alatt és hirtelen, van aki nehezen és küzdelmeken keresztúl éri el. A siker útja lemondással, tanulással, kudarccal és erőfeszítéssel van kikövezve.
Az út járható és mindenki előtt nyitva van, ez az élet.

 A világot az eladás – értékesítés mozgatja, mindenki elad valamit. Mindenhol először magunkat adjuk el, képességeinket, tapasztalatainkat. Hogy ezt mind meg tudjuk valósítani, rendet kell, hogy tegyünk önmagunkban, gondolkodásunkban, az életmódunkban, a munkánkban és a magánéletünkben.
Fárasztó, de megéri.

 A vezetéssel, irányítással foglalkozó anyagok általában arról szólnak, hogyan vezessünk másokat. Ez a honlap inkább abban segít, hogyan irányítsuk magunkat, hogyan váljunk hatékonnyá.


Üzenőfal


Név:

Üzenet:SzavazásIngyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!